Egy M Á S gondolkodásmód. Tervezés közben megkérdőjelezni a megszokottat, kísérlezetezni, felállítani új szempontrendszereket. 

ART ENGINEERING DESIGN STYLE LIFE STRATEGY CONCEPTION MUST ALGORITM DEISM SILENCE MORE NOTHING ARCHITECTURE

Tervezési munkáink legfontosabb része az analízis: a hely, a funkció, a megrendelő mind egy komplex rendszer részei, melyek egyedülálló struktúrává alakulnak. Ezek alapos vizsgálata elengedhetetlen egy építészeti koncepció megfogalmazásakor. Az egyéb körülmények, kötöttségek, szabályozások lehetőséget nyújtanak, hogy alternatív megoldásokkal és sokszor egyedi technológiákkal kísérletezzünk. Egy projekt építészeti koncepciójának megfogalmazása ezen körülmények értelmezése, elemzése során alakul ki, organikus módon ezekből növekszik. Az így létrejövő képlet az, amit a tervezés során végigkövetünk a helyszínrajztól egészen a csomópontokig. Ahogy a természeti erők globálisan alakítják a környezetünket, úgy alakítja a felállított szabályrendszer már-már magától az adott tervet.
Minden tervünk a megfigyelésen alapszik, egyedi helyzetekre reagál, ezért minden tervünk MÁS

DO IT BETTER! REVOLVE? CHANGE! REFORM? PUBLISH IT! OR NOT? MAKE IT BETTER! FOR WHO? DOESN'T MATTER! M Á S

Nagy hangsúlyt fektetünk hazai és nemzetközi, magas színvonalú projektek, alkotások megismerésére. Mind online, mind nyomtatott formában követjük az aktualitásokat, melyek rengeteg inspirációt nyújtanak egy-egy munkánkhoz. Ezek alapján mi is próbálunk minél inkább jelen lenni a közéletben, publikálni terveinket és elkészült projektjeinket.