Egy M Á S gondolkodásmód. Tervezés közben megkérdőjelezni a megszokottat, kísérlezetezni, felállítani új szempontrendszereket. 

THIS IS M O R E M Á S T Ö B B  D I F F E R E N T

A nevünk a megszokottól való eltérés igényére, az állandó kísérletezésre, a sztenderdek megkérdőjelezésére és új dolgok kipróbálására utal, mely önmagunk folyamatos megújulását is generálja. A M Á S egy 2018-ban, Budapesten, Mészáros Orsolya és Gulyás Bálint által alapított építész stúdió.


A MÁS egy nemzetközi csapat, tagjai különböző háttérrel, építészeti és tervezési ismeretekkel rendelkeznek. Munkánk során sokféle léptékkel és projekttel dolgozunk, változatos funkciókkal.

SPECTRUM DOMAIN ANALOGY PATTERN

Irodánkban építészettel, illetve annak számos határterületével foglalkozunk, a tudományos kutatástól a látványtervezésen keresztül bútorok, használati tárgyak megalkotásáig. Bármelyről legyen is szó, a kiválóság iránti elkötelezettség motivál minket. Munkáinkat az évek folyamán az alábbi elismerésekkel jutalmazták:

– Hauszmann Alajos diplomadíj
– Dezeen top 10 pavilion 2018
– Budapest Építészeti Nívódíja 2021
– Piranesi Prize 2021

HIDE UNHIDE

A HIDE egy alkotóközösségek közötti láthatatlannak tűnő kapcsolat, mely közös események szervezésén keresztül válik láthatóvá, ezen események elnevezése: UNHIDE.

Következő UNHIDE esemény: 2024. 03. 01.
Meghívott előadó: Pozsár Péter DLA
Téma: Cselekvő építészet

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, de a részvétel a hely befogadóképességének korlátai miatt regisztrációhoz kötött.

SERVICES

architecture
interior design
landscape
furniture design

OFFICE SECOND HOME UNHIDE EVENTS ADDRESS

Gül baba utca 21. fsz 2.a

Budapest

1023

+36209265900

CONTACT US!

For new project inquiries

JOIN US!

Szívünkön viseljük a tehetséggondozást, melynek részeként a BME Lakóépülettervezési Tanszékén évről évre vállal szemináriumi tankört irodánk.
Gyakornoki programunk keretein belül várjuk tehetséges építészek jelentkezését. Irodánk tervezési gyakorlati helyszínként szerepel a magyar építész karok akkreditációs listáján.
Fontos számunkra a nemzetközi kapcsolatok építése, külföldről az Erasmus + illetve az Erasmus for Young Entrepreneurs programokkal lehet hozzánk jelentkezni.